Hallo bezoeker,
external image o_ikgroentje.jpg
Dit is een wiki van Elke.
Ik ben juf van een basisschool.
Deze gratis ruimte van Wikispaces gebruik ik om links te bewaren, samen een mening te vormen met het team van mijn school over diverse dingen, maar ook om mijn klas dingen te laten zien aan hun ouders. Als je mee wilt praten of iets aardigs wilt zeggen over het werk van mijn leerlingen, dan kan dat heel gemakkelijk. Linksboven deze tekst staat -naast de titel- een tab met "Edit This Page". Wanneer je daarop klikt, kun je zelf schrijven in de tekst. Vergeet niet daarna op "Save" te klikken. Dan kan de hele wereld je opmerking lezen.

Omdat het een open wiki is waar iedereen in kan werken, kunnen er soms dingen in staan waar ik niet helemaal achter sta, maar die ik wel belangrijk vind voor de discussie. Als jij het een erg foute mening vindt, kun je die passage zelf verwijderen, of er iets aan toe voegen.

Als ik vind dat een uitlating niets vriendelijks toevoegt aan een discussie, of niet goed omgaat met de gevoelens van anderen, dan verwijder ik zo'n stukje. Het is tenslotte mijn wiki, onaardige dingen zeg je maar ergens anders.

Deze wiki heeft een aantal onderdelen:

Ik hoop dat je iets vindt wat je aanstaat, en dat je een opmerking achterlaat.
Groetjes en happy surfin'
Juf Elke